Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) iş birliğiyle düzenlenen “Üsküdar Üniversitesi Fotoğraf Yarışması”nın ödül kazananları belli oldu.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan’ın başkanlığını yaptığı jüride duayen gazeteci ve fotoğrafçı Coşkun Aral, FOTON Derneği kurucu üyesi ve fotoğrafçı Fatih Aslan, FOTON Derneği üyesi ve fotoğrafçı Tanın Helvacı, foto muhabiri ve gazeteci Bünyamin Aygün, Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gül Esra Atalay ile fotoğrafçılık derslerini veren Dr. Öğr. Üyesi Ebru Karadoğan yer aldı.

Jüri üyeleri 300’ün üzerinde fotoğraf arasından yaptıkları değerlendirme sonucunda kazanan ilk 3 eseri belirledi. Üsküdar Üniversitesi’nde eğitim gören 94 öğrencinin katıldığı yarışmada, jüri üyeleri sergilenmesi için ayrıca 10 fotoğrafı seçti. Yarışmada birincilik ödülü olarak 5000 TL ve NOVA Fotoğrafçılık hediye çeki, ikincilik ödülü 2000 TL, üçüncülük ödülü 1000 TL olarak açıklanmıştı.

Birincilik ödülünü kazanan fotoğrafçı: Seda Sancar (Gazetecilik)

İkincilik ödülünü kazanan fotoğrafçı: Sena Aktaş (Tıp Fakültesi)

Üçüncülük ödülünü kazanan fotoğrafçı: Beyzanur Kaplan (Radyo, Televizyon ve Sinema)

Jüri tarafından sergilenmeye değer görülen 10 fotoğrafa ilişkin bilgilere FOTON web sayfasından ulaşılabilmektedir.