10. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu’nun internet sitesi erişime açıldı
17.11.2022 17:39

10. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu’nun internet sitesi erişime açıldı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 15-16-17 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 10. Uluslararası İletişim Günleri/Dijital Kapitalizm ve İletişim Sempozyumu için hazırlanan internet sitesi tamamlandı.

Her yıl farklı bir temayla düzenlenen ve giderek artan sayıda katılımcıya ev sahipliği yapan Uluslararası İletişim Günleri’nin onuncusunun ana başlığı Dijital Kapitalizm ve İletişim olarak belirlendi. Bu tema doğrultusunda çalışmalarına başlayan sempozyum ekibi, internet sitesi hazırlıklarını tamamlayarak kullanıcıların erişimine açtı. Sempozyuma bildiri ve poster sunumlarıyla katılmak isteyenlerin yanı sıra sempozyumu dinleyici olarak takip etmek isteyenler de site aracılığıyla çeşitli detaylara ulaşabilecek. 

Site tasarımında katılımcıların sempozyum hakkında önemli bilgilere erişebilmesi amaçlandı

Hazırlanan web sitesinde kurullar, tema ve ana konular, destekleyenler, duyurular, sempozyum programı, bildiri gönderimi, yazım kuralları, ücret, iletişim ve ulaşım gibi çeşitli ana başlıklar altında sempozyuma ilişkin bilgilere yer verildi. Sitede ayrıca çağrı metni de yayımlanırken önemli tarihler de ilân edildi.

Türkçe ve İngilizce olarak hazırlandı

Uluslararası bir niteliğe sahip olan İletişim Günleri Sempozyumu, farklı ülkelerden çok sayıda katılımcıya açık şekilde gerçekleştiriliyor. Bu doğrultuda hem ulusal hem de uluslararası katılımcıların sempozyum hakkında bilgi edinebilmesi için site, Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde hazırlandı.