Üsküdar İletişim'de Yeni Medya ve İletişim (İngilizce) lisans programı açıldı
06.06.2024 13:41

Üsküdar İletişim'de Yeni Medya ve İletişim (İngilizce) lisans programı açıldı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin ilk İngilizce programı açıldı. İletişim Fakültesi’nin uluslararasılaşması adına önemli bir adım olan program, yeni dönemde ulusal ve uluslararası öğrencilere eğitim verecek.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde, Yeni Medya ve İletişim (İngilizce) lisans programı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı onayıyla açıldı. 2024-2025 akademik yılı güz döneminde ilk öğrencilerini kabul edecek olan Yeni Medya ve İletişim (İngilizce) programı, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde, yabancı dilde eğitim verilecek ilk lisans programı olma özelliğini taşıyor. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin uluslararasılaşma politikalarının bir yansıması olarak açılan Yeni Medya ve İletişim (İngilizce) lisans programı, teorik ve uygulamalı zorunlu derslerin uyumu, ilgili alanda güncel tartışmalara kapı aralayan seçmeli ders havuzu, yetkin ve dinamik akademik kadrosu ile ilk öğrencilerini bekliyor. 

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, programın müjdesini İletişim Fakültesi Akademik Kurul toplantısında verdi.