Mert Arı genç iletişimcilerle buluştu
12.05.2023 16:37

Mert Arı genç iletişimcilerle buluştu


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi Genç İletişimciler Kulübü’nün düzenlediği reklamcılık ve girişimcilik etkinliğinde konuşan Mert Arı, girişimcilik deneyimlerini paylaştı.

Üsküdar Üniversitesi Genç İletişimciler Kulübü, “Reklamcılık ve Girişimcilik Üzerine” başlıklı etkinliğini öğrenci ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşan Mert Arı, kurucusu olduğu markaların hikayelerine odaklanan ve ayrıca Mert Arı Medya’nın işleyişi, birimleri ile diğer faaliyetlerini anlattığı bir konuşma yaptı.

Konuşmasına girişimcilikle ilgili bilgilerini paylaşarak başlayan Arı, başarılı bir girişimde bulunana kadar birçok kez başarısızlık yaşadığını ifade etti. Reklam alanında ise özellikle kreatif olmanın önemini vurguladı. Arı, Mert Arı Medya’nın kuruluş hikayesini paylaşırken, “Biz ilk işlerimizi alırken daha ofisimiz yoktu. Müşterilerimizle kafede görüşme ayarlıyorduk. Aynı kafe aynı masa farklı müşterilerle görüştük uzun süre. Ofisimizin adresini soranlara inşaat halinde deyip inşaat fotoğrafları paylaşıyorduk. Sonrasında ilk işimizi yaptık, ofisimizi tuttuk, ikinci işimizle eşyaları aldık, üçüncü işimizden sonra stajyerler aldık” dedi.