Üsküdar İletişim sektörün başarılı isimleriyle bağını güçlendiriyor
07.10.2021 15:44

Üsküdar İletişim sektörün başarılı isimleriyle bağını güçlendiriyor


Haber Üsküdar

Tasarım dünyasının tanınmış isimlerinden Minus99 Design Studio, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün dış paydaşları arasına katıldı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü dış paydaş faaliyetleri kapsamında Minus99 Design Studio ile işbirliği planlama toplantısı gerçekleştirdi. Bölüm başkanı Doç. Dr. And Algül koordinatörlüğünde düzenlenen ve öğretim üyeleri Doç. Dr. Tolga Erkan, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Karadoğan ve Dr. Öğr. Üyesi Cem Tutar’ın yanı sıra araştırma görevlileri Baran Kahraman ve Simge Kırteke’nin de katıldığı toplantıda, yeni eğitim döneminde düzenlenmesi planlanan etkinlikler ve akreditasyon süreci ele alındı.

Görsel tasarım alanındaki güncel eğilim ve ihtiyaçların konuşulduğu toplantıda Minus99 Design Studio’dan Melike Pınar Ulupınar, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi ile eğitim-öğretim döneminde çeşitli etkinlikler, atölye çalışmaları ve söyleşiler düzenlemekten memnuniyet duyacaklarını belirtti. Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerinin sektördeki güncel gelişmelerden haberdar olabilmeleri ve güncel kullanım pratiklerine sektöre girmeden önce adapte olabilmeleri için bu etkinliklerin öneminin vurgulandığı toplantıda dönemim ilk etkinliğinin de takvim ve içeriği belirlendi.