Çevrimiçi seminerde lisansüstü programlar tanıtıldı
24.07.2020 21:33

Çevrimiçi seminerde lisansüstü programlar tanıtıldı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen webinar’da (çevrimiçi seminer) aday öğrencilere lisansüstü programlar hakkında bilgi verildi.

Eğitim uzmanı Ece Tözeniş tarafından yönetilen seminerde ilk konuşmayı yapan Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Gökben Hızlı Sayar, enstitü bünyesinde yer alan doktora ve yüksek lisans programlarını kısaca tanıttı. Sayar, YÖK tarafından Yeni Medya ve İletişim doktora programı ile Felsefe yüksek lisans programının da onaylandığını müjdeledi.

2 doktora ve 10 yüksek lisans programı

Genel tanıtımın ardından program yöneticileri tarafından lisansüstü programlar hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Doç. Dr. Gökben Hızlı Sayar Psikoloji doktora programı ile Klinik Psikoloji yüksek lisans programını tanıttı. Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Ünübol Uygulamalı Psikoloji yüksek lisans programı hakkında bilgi verdi. Dr. Öğr. Üyesi Mert Akcanbaş Aile Danışmanlığı yüksek lisans programını tanıttı. Prof. Dr. Hatice Öz Pektaş Görsel İletişim Tasarımı yüksek lisans programı hakkında bilgilendirdi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Medya ve Kültürel Çalışmalar yüksek lisans programı hakkında bilgi verdi. Prof. Güngör ayrıca, YÖK tarafından onaylanan Yeni Medya ve İletişim doktora programını da tanıttı. Prof. Dr. Sinan Canan ile Dr. Öğr. Üyesi Şaha Baygül Özpınar Nöropazarlama yüksek lisans programı hakkında bilgi verdiler. Prof. Dr. Ebulfez Süleymanlı Sosyoloji yüksek lisans programını, Prof. Dr. Havva Kök Arslan da Uluslararası İlişkiler yüksek lisans programını tanıttılar. Webinarda son olarak, Prof. Dr. Süleyman İrvan Yeni Medya ve Gazetecilik yüksek lisans programı hakkında bilgi verdi.

Aday öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar

Programlar ile ilgili tanıtım amaçlı sunumlar bittikten sonra program yöneticisi öğretim üyeleri aday öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar. 24 Temmuz akşamı saat 19’da başlayan webinar yaklaşık 2 saat sürdü.