10. Uluslararası İletişim Günleri için çağrıya çıkıldı
17.11.2022 17:53

10. Uluslararası İletişim Günleri için çağrıya çıkıldı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan 10. Uluslararası İletişim Günleri/Dijital Kapitalizm ve İletişim Sempozyumu’nun çağrı metni akademik çevrelerle paylaşıldı.

15-16-17 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan 10. Uluslararası İletişim Günleri/Dijital Kapitalizm ve İletişim Sempozyumu’nun çağrı metni, sempozyum web sitesinde yayımlandı. Çağrı metninde sempozyuma ilişkin çeşitli detaylara değinilirken, önemli tarihlere de yer verildi.

Sempozyumun bu yılki teması Dijital Kapitalizm ve İletişim olarak belirlendi

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından her yıl farklı bir temayla düzenlenen Uluslararası İletişim Günleri’nin onuncusunun ana başlığı Dijital Kapitalizm ve İletişim olarak belirlendi. Bu tema altında ise dijital kapitalizm, dijital medyanın ekonomi politiği, dijital emek, veri sömürgeciliği, yapay zekâ çalışmaları ve iletişim, dijital medyada içerik üretimi, dijitalleşme ve medyada tekelleşme, dijital çağda değişen televizyonculuk anlayışı, dijital çağda değişen gazetecilik anlayışı, sosyal medya çalışmaları, dijitalleşme ve sosyal medya, dijitalleşme ve algı yönetimi, dijitalleşme ve reklamcılıkta yeni anlayışlar, dijital pazarlama, dijitalleşme ve halkla ilişkilerde yeni anlayışlar, dijitalleşme ve tasarım, dijital yerliler ve dijital göçmenler gibi önemli konular tartışılacak.