11. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu TÜBİTAK desteği almaya hak kazandı
27.12.2023 10:49

11. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu TÜBİTAK desteği almaya hak kazandı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 15-16-17 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 11. Uluslararası İletişim Günleri / Dijital Eşitsizlik ve Veri Sömürgeciliği Sempozyumu, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) desteği almaya hak kazandı.

Bu yıl 11. düzenlenecek olan Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da TÜBİTAK 2223-B Yurt İçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı. Program, çeşitli kurumlarda görev yapan bilim insanlarının bir araya gelmesine, bilgi ve deneyimlerini paylaşmasına, çok disiplinli ve disiplinler arası çalışmalara zemin hazırlamasına katkı sağlayan ve yurt içinde düzenlenen kongre, konferans, kolokyum, sempozyum ve çalıştay türü farklı etkinliklere destek sağlıyor.

TÜBİTAK desteği hakkında açıklama yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, bu destek sayesinde Prof. Dr. Nick Couldry, Prof. Dr. Ulises A. Mejias, Prof. Dr. Natalie Fenton ve Prof. Dr. Elena Vartanova gibi alanın önemli isimlerini davetli konuşmacı olarak İstanbul’da ağırlayabileceklerini belirtti ve TÜBİTAK’a teşekkür etti.