İLEDAK akreditasyon toplantılarının üçüncüsü gerçekleştirildi
29.11.2022 12:05

İLEDAK akreditasyon toplantılarının üçüncüsü gerçekleştirildi


Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin İLEDAK akreditasyon sürecindeki Görsel İletişim Tasarımı ile Reklamcılık Bölümlerinin katılımıyla akreditasyon eğitim ve bilgilendirme toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İLEDAK akreditasyon görüşmelerinin program akışı ve önemli tarihler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin İLEDAK akreditasyon sürecinde olan bölümlerinden Görsel İletişim Tasarımı Bölümünden Bölüm Başkanı Prof. Dr. And Algül ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgül Dağlı başta olmak üzere bu bölümlerin öğretim üyelerinin de katıldığı toplantıda, Prof. Dr. And Algül tarafından akreditasyon süreçleri ve bölüm ile ilgili mezuniyet koşulları, öğrenci sayıları, not değerlendirme sistemi, Erasmus, ÇAP ve yan dal öğrenci sayıları gibi başlıklar değerlendirildi. Sunumda, İLEDAK dosyasında bulunan bilgilerden genel hatlarıyla bahseden Prof. Dr. Algül, akreditasyon sürecine nasıl hazırlandıklarını aktardı.

Prof. Dr. Nazife Güngör ve Prof. Dr. Süleyman İrvan başta olmak üzere toplantıda hazır bulunan fakülte akademik kadrosu da sunumda ele alınan konu başlıkları üzerine soru ve önerilerini dile getirdiler. 

Prof. Dr. Nazife Güngör, toplantının kapanış konuşmasında İLEDAK akreditasyon süreci kapsamındaki eğitim ve hazırlık toplantılarına düzenli olarak devam edeceklerini belirti.