Kafa Radyo Üsküdar İletişim’in dış paydaşları arasına katıldı
24.11.2021 16:48

Kafa Radyo Üsküdar İletişim’in dış paydaşları arasına katıldı


Haber Üsküdar

Kafa Radyo ekibi Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü akademisyenleri ile bir araya gelerek dış paydaşlık protokolüne imza attılar.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin akademi ile sektör arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyeleri ile Kafa Radyo yetkilileri bir araya geldi. Kafa Radyo Yayın Koordinatörü Bülent Baygül ve Kafa Radyo’da ‘Kafa Kızı’ adlı programı sunan Üsküdar İletişim’in mezun öğrencilerinden Öznur Uyanık’ın katıldığı toplantıda birlikte gerçekleştirilecek ortak projeler konusunda görüş birliğine varıldı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin öğrencilerin henüz okul sıralarındayken sektörle iletişime geçip deneyim kazanmalarının amaçlandığı ortaklık çalışmaları kapsamında, Kafa Radyo ekibi Üsküdar İletişim Fakültesi Kampüsü’nünde incelemelerde bulunarak öğrencilerin uygulamalı eğitim aldığı TV Eğitim Stüdyosu ve Üsküdar Üniversitesi Radyosu’nu ziyaret ettiler.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Can Diker, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esennur Sirer, Dr. Öğr. Üyesi Hale Yaylalı ve Dr. Öğr. Üyesi Denizcan Kabaş’ın katıldığı toplantıda Üsküdar İletişim ile Kafa Radyo arasında dış paydaşlık protokolü de imzalandı. Kafa Radyo Yayın Koordinatörü Bülent Baygül akademiye katkı sunmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtirken Üsküdar İletişim’den mezun olduktan sonra Kafa Radyo’da çalışmaya başlayan Öznur Uyanık ise okulda aldığı eğitimin çok kıymetli olduğunu ve okuluyla paydaşlık yapmanın kendisine duygusal anlar yaşattığını belirtti.