Üsküdar İletişimli reklamcılar mezuniyet projelerini sundu
16.06.2019 10:20

Üsküdar İletişimli reklamcılar mezuniyet projelerini sundu


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü son sınıf öğrencileri, bir yıl boyunca hazırlıklarını sürdürdükleri mezuniyet projelerini jüri önünde sundu. Öğrenciler, seçtikleri markalar için yürüttükleri reklam kampanyaları hakkında jüriye sunum yaptı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda iki gün süren etkinliğin jüri üyeleri arasında Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgül Dağlı, Doç. Dr. Dinçer Atlı, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros Ntapiapis, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Şaha Burcu Baygül Özpınar, Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özge Uğurlu Akbaş, Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü araştırma görevlileri Burak Çeper ile Nihan Barlas yer aldı.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgül Dağlı, mezuniyet projeleri kapsamında 13 grup oluşturulduğunu, herbir grubun farklı bir marka için verlen briefler doğrultusunda reklam kampanyası hazırlayıp sunduklarını ifade etti.