Çizgi Film ve Animasyon Bölümü dış paydaşlarıyla toplantı yaptı
20.10.2021 14:58

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü dış paydaşlarıyla toplantı yaptı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü, Fanatik.com.tr Yayın Yönetmeni Umut Eken, WebTV Operatörü Cemil Akosman, Video Editörleri Nihat Uzel ve Gizem Çelikbaş ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’nün dış paydaş toplantısına katılan Fanatik.com.tr Yayın Yönetmeni Umut Eken ve ekibi, Bölüm Başkanı Doç. Dr. İpek Fatma Çevik, Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan ve Arş. Gör. Ezgi Şen’in sorularını yanıtlayarak öğrenciler hakkında sektörel değerlendirmelerde bulundu. Yayın Yönetmeni Umut Eken, öğrencilerin araştırma kabiliyetlerinin geliştirilmesi gerektiğini ifade ederken, ülkemiz ve dünya genelinde güncel bilgi sahibi olmalarının önemini vurguladı. Ayrıca Eken, sektörde kullanılan dijital üretim yazılımlarına hâkimiyet sağlanması gerektiğini söyledi.

Fanatik.com.tr Yayın Yönetmeni Umut Eken ile birlikte WebTV Operatörü Cemil Akosman, Video Editörleri Nihat Uzel ve Gizem Çelikbaş’ın da hazır bulunduğu toplantıda Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencileri için staj olanakları ve işbirliği içerisinde yürütülecek olan etkinlik planlamaları yapıldı. Verimli geçen toplantının ardından Fanatik.com.tr Yayın Yönetmeni Umut Eken ve ekibine teşekkür eden Çizgi Film ve Animasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. İpek Fatma Çevik, üniversite ve sektör işbirliklerinin öğrenciler üzerindeki faydalarını en yakın zamanda göreceklerini belirtti.