Üsküdar İletişim’de mezuniyet coşkusu
09.09.2022 16:52

Üsküdar İletişim’de mezuniyet coşkusu


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen törende ön lisans, lisans ve lisans üstü programlarından mezun olan 6522 öğrenci görkemli bir törenle diplomalarını aldı. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi de mezun verdiği altı bölümünden 382 öğrencisini uğurladı.

Üsküdar Üniversitesi tarafından dokuzuncusu düzenlenen mezuniyet töreni, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın açılış konuşmasıyla devam etti. 

Sosyal medyaya dikkat çekti

Konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Nevzat Tarhan, sosyal medya kullanımı konusunda öğrencileri uyardı: “Onlara bir konuda uyarıda bulunmak istiyorum. Emin olun sosyal medya çok tehlikeli ve belalı bir alan. Bir hata yaparsınız, yakınlarınız unutur ama sosyal medya unutmaz. Bir hata yaparsınız, sevdikleriniz affeder ama sosyal medya affetmez. Onun için sosyal medyayı ben kötü yola düşen birine benzetiyorum, kimin ne taraftan çekeceği belli olmuyor. Tecrübeyle sabittir. Herkese başarılar diliyorum.”

Törende, 2022 yılı mezunları arasından not ortalamaları ile ilk üçe giren başarılı öğrenciler ile üniversitelerarası spor müsabakalarında Üsküdar Üniversitesi'ni başarıya taşıyan sporcular ödüllendirildi. Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdim edilmesiyle süren tören, yapılan flama teslim töreni ve mezuniyet andının okunmasından sonra yeni mezunların kep atmaları ile son buldu. Tören, ÜÜ TV ve Üsküdar Üniversitesi YouTube hesabından canlı olarak yayımlandı.

İletişim Fakültesi 382 öğrenci mezun etti

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde aldıkları eğitimi başarıyla tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrenciler de törende diplomalarını aldılar. Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’nden 60, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden 77, Halkla İlişkiler Bölümü’nden 60, Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nden 57, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden 65, Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü’nden 63 öğrenci olmak üzere toplamda 382 Üsküdar İletişimli öğrenci, mezuniyet belgelerini İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, bölüm başkanları ve bölüm hocalarının elinden aldılar. 

Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü mezunları (2022)

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunları (2022)

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunları (2022)

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunları (2022)

Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü mezunları (2022)