Üsküdar İletişimcileri törenle uğurladık
22.06.2023 10:06

Üsküdar İletişimcileri törenle uğurladık


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen törende lisans üstü, lisans ve ön lisans programlarından mezun olan öğrenciler bölüm bölüm sahneye çıkarak diplomalarını aldılar. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi de mezun verdiği yedi bölümünden son sınıf öğrencilerini törenle uğurladı.

Üsküdar Üniversitesi tarafından onuncusu düzenlenen mezuniyet töreni, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör ile Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Törende ilk olarak üniversitelerarası spor müsabakalarında Üsküdar Üniversitesi'ni başarıyla temsil eden sporcular ödüllendirildi. Ardından Kahramanmaraş depreminde gönüllü olarak yardım çalışmalarına katılan Üsküdar Üniversitelilere plaket verildi. Daha sonra, 2023 eğitim yılı mezunları arasından not ortalamalarıyla ilk üçe giren başarılı öğrenciler sahneye davet edilerek ödüllendirildi.

Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdim edilmesiyle süren tören, yapılan flama teslim töreni ve mezuniyet andının okunmasından sonra yeni mezunların kep atmaları ile son buldu. Tören, ÜÜ TV ve Üsküdar Üniversitesi YouTube hesabından canlı olarak yayımlandı.

İletişim Fakültesi 544 öğrencisini mezun etti

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde aldıkları eğitimi başarıyla tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrenciler de törende diplomalarını aldılar. Bu yıl ilk kez mezun veren Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’nden 47, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nden 91, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden 75, Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nden 80, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden 87, Reklamcılık Bölümü’nden 76, Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’nden 88 öğrenci olmak üzere toplamda 544 Üsküdar İletişimli öğrenci mezuniyet belgelerini Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, bölüm başkanları Doç. Dr. Fatma İpek Ertan, Prof. Dr. And Algül, Doç. Dr. Özge Uğurlu, Doç. Dr. Yıldız Derya Birincioğlu Vural, Doç. Dr. Esennur Sirer, Prof. Dr. Özgül Dağlı, Doç. Dr. Gül Esra Atalay ve bölümlerin hocalarının elinden aldılar.

Pankartları bölüm birincileri taşıdı

Törende bölüm pankartları bölüm birincileri tarafından taşındı. Bölüm birincilerinin tamamı kız öğrenciler arasından çıktı. Feyzanur Altun, Çizgi Film ve Animasyon; Emine Büşra Eker, Görsel İletişim Tasarımı; Beste Unan, Halkla İlişkiler ve Tanıtım; Hatice Ural, Yeni Medya ve İletişim; Hazal Göksun, Radyo, Televizyon ve Sinema; Hande Deniz Uluğ, Reklamcılık; İlayda Savaş, Yeni Medya ve Gazetecilik bölümlerinin birincileri olarak belge ve ödüllerini aldılar.  

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü mezunları (2023)

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunları (2023)

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunları (2023)

Yeni Medya ve İletişim Bölümü mezunları (2023)

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunları (2023)

Reklamcılık Bölümü mezunları (2023)

Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü mezunları (2023)