Üsküdar İletişimli genç reklamcılar yarışmada finale kaldı
28.04.2023 15:32

Üsküdar İletişimli genç reklamcılar yarışmada finale kaldı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri Ülker'in Dankek ürünü için düzenlenen yarışmada hazırladıkları kampanya ile finale kaldılar.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Pladis çatısı altında bulunan Ülker'in her yıl öne çıkan ürünlerinden biri için düzenlediği ve bizz@kampüs aracılığıyla gerçekleştirilen yarışmada finale kaldılar. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cihan Becan'ın danışmanlığında geliştirdikleri Otlu Peynirli Dankek projesi ile yarışmaya katılan Reklamcılık öğrencileri Merve Akkaş, Emine Akarsu ve Emine Damla Kayacı finalde yarışmaya hak kazandı. Mutida isimli grupları ile yarışmaya katılan Üsküdarlı genç reklamcılar, 140 üniversite ve 1.400'ü aşkın takım arasından ipi göğüsleyen ilk 10 takım arasına girdi.

Dankek için otlu peynirli kek ürününü geliştiren Üsküdar Reklamcılık öğrencileri, Dankek'in güzel anlara eşlik etme niteliğine vurgu yaparak "eksik olma" fikrinden yola çıkan bir proje geliştirdiler. Sohbetin tadı tuzu sloganıyla öne çıkan Otlu Peynirli Dankek, doyurucu bir atıştırmalık olma iddiasının yanı sıra hayattaki güzel anların eşlikçisi vurgusuyla öne çıkıyor. Proje kapsamında durum analizi, pazarlama planı, yaratıcı iletişim stratejisi ve yaratıcı reklam mecra uygulamalarını içeren süreci tasarlayan Mutida ekibi, yenilikçi ürün yaklaşımıyla finalde yarışacaklar.