Ay Yapım, Üsküdar İletişim’in dış paydaşları arasına katıldı
04.10.2021 12:00

Ay Yapım, Üsküdar İletişim’in dış paydaşları arasına katıldı


Haber Üsküdar

Başarılı projeleriyle adından sıklıkla bahsettiren Ay Yapım, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün dış paydaşları arasına katıldı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü dış paydaş faaliyetleri kapsamında Ay Yapım ile işbirliği planlama toplantısı gerçekleştirdi. Bölüm başkanı Doç. Dr. And Algül koordinatörlüğünde düzenlenen ve öğretim üyeleri Doç. Dr. Tolga Erkan, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Karadoğan ve Dr. Öğr. Üyesi Cem Tutar’ın yanı sıra araştırma görevlileri Baran Kahraman ve Simge Kırteke’nin de katıldığı toplantıda, yeni dönemde düzenlenmesi planlanan etkinlikler ve akreditasyon süreci ele alındı.

Sektörünün önde gelen isimlerinden olan ve başarılı projeleri ile tanınan Ay Yapım’dan Kaan Tolga Değirmenci ve Ceysu Kozanoğlu, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler. Toplantıda Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri ile gerçekleştirilecek etkinliklerin, öğrencilerin sektör deneyimini okul sıralarından itibaren kazanmalarını sağlayacak uygulamalara ağırlık verilerek gerçekleştirmesinin önemi vurgulandı. Değirmenci, bu etkinliklerin öğrencileri mezun olduktan sonraki çalışma hayatına hazırlayacağını ve henüz lisans düzeyindeyken bile portfolyolarına ekleyebilecekleri iyi işler çıkartabileceklerini belirtti.