Çardak Sohbetleri programının ikinci konuğu Prof. Dr. Süleyman İrvan oldu
10.06.2022 23:45

Çardak Sohbetleri programının ikinci konuğu Prof. Dr. Süleyman İrvan oldu


Haber Üsküdar - Hazal Göksun

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından tasarlanan “Çardak Sohbetleri” isimli program, ikinci bölüm çekimleri ile devam ediyor. Alanında uzman akademisyenlerin konuk olduğu programda bu hafta Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan konuk oldu.

İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin bir araya gelerek tasarladıkları “Çardak Sohbetleri” isimli programın ikinci konuğu olan Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, program sunucusu öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdi.

    

Çardak Sohbetleri programının ikinci bölümünde Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden İpek Semah Elçi ve Fatih Akyıldız programın sunuculuğunu üstlendi. Yapım ekibi tarafından belirlenen program akışında; ‘araştırmacı gazetecilik’, ‘sosyal medya ve kanun teklifi’, ‘medyanın özgürlüğü’, ‘Clubhouse yayınları’, ‘savaş haberciliği’, ‘barış gazeteciliği’, ‘özgün haber üretimi’, ‘geleneksel gazetecilik’, ‘yazılı basın ve haber siteleri’ başlıklarıyla programın ana çerçevesi çizildi. Ayrıca ‘konuk tanıtımı', 'okul röportajı' (Süleyman İrvan hakkında düşünceler) ve 'Kız Kulesi sokak röportajı' (Gazete okuyor musunuz? Haberleri nereden takip ediyorsunuz?) VTR’leriyle program desteklendi. Radyo, Televizyon ve Sinema öğrencileri ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esennur Sirer, programın ikinci bölüm çekimini başarılı bir şekilde tamaladılar.

Bant yayın şeklinde çekimi gerçekleştirilen ‘Çardak Sohbetleri’ programı yakında ÜÜTV’de yayınlanmaya başlayacak. Ayrıca programı @cardaksohbetleriuu Instagram hesabından da takip edebilirsiniz.