Üsküdar İletişim’de Haber Atölyesi başlıyor
05.11.2021 16:10

Üsküdar İletişim’de Haber Atölyesi başlıyor


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Haber Atölyesi, 2021-2022 eğitim yılı için planladığı atölye eğitimlerine başlıyor. Üniversite Kültürü kapsamındaki eğitimlerde öğrencilerin hem sektörde çalışan deneyimli isimlerle bir araya gelmesi hem de habercilik konusunda pratik yapmaları hedefleniyor. 

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü tarafından öğrencilerin pratik yapmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen Haber Atölyesi eğitimlerinin ilki, 9 Kasım 2021 saat 14.00’da Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek. Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan’ın moderatörlüğünde “Haberi Yaşamak” başlığıyla düzenlenecek olan etkinliğin konuğu, Hürriyet gazetesinden muhabir Emre Eser olacak. Hürriyet gazetesinde uzunca bir süredir "İşin Peşinde" başlığı altında haberler yapan Emre Eser, deneyimlerini Üsküdar İletişim'in öğrencileriyle paylaşacak.

Her hafta salı günleri gerçekleşecek atölye eğitimlerinde haber, röportaj, foto muhabirliği, sayfa tasarımı gibi konularda gazeteci ve uzmanlar bilgi ve deneyimlerini öğrencilere aktaracaklar.    

Tüm öğrencilerin katılımına açık olan ilk etkinliğe aşağıdaki Zoom linki ile erişebilirsiniz.

https://uskudar-edu-tr.zoom.us/j/2529525457