Reklamcı İlker Dağlı, başarılı reklamın sırlarını anlattı
28.12.2022 15:56

Reklamcı İlker Dağlı, başarılı reklamın sırlarını anlattı


Haber Üsküdar

Genç İletişimciler Kulübü tarafından düzenlenen “Günümüz Mecralarında Reklam Yazmak” etkinliğinde Red & Grey Reklam Ajansı Kreatif Direktörü İlker Dağlı, “Yerel Marka, Global Fikir” başlığıyla bir sunum gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi Genç İletişimciler Kulübü tarafından “Günümüz Mecralarında Reklam Yazmak” başlıklı etkinlik düzenlendi. Reklamcılık ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin ağırlıkta olduğu Genç İletişimciler Kulübü'nün ortaklığında düzenlenen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Yerel marka, global fikir

Red & Grey Reklam Ajansı Kreatif Direktörü İlker Dağlı, “Yerel Marka Global Fikir” başlığıyla yerel bir markanın globale uzanan başarılı reklam kampanyası örneği üzerinden bir sunum gerçekleştirdi. Red & Grey Ajansı tarafından hazırlanan çalışmanın brief aşamasından, fikir, çalışma ve sonuç aşamasına kadar tüm süreçler hakkında detaylı bilgiler veren İlker Dağlı, dikkat edilmesi gereken detaylardan, markanın isteklerinin öneminden ve başarıya giden bir süreçte dikkat edilmesi gerekenlerden bahsetti. Katılımcılar tarafından da oldukça beğenilen kampanya ile ilgili öğrenciler de İlker Dağlı’ya sorularını yönelttiler.

Reklam sektörü hakkında güncel bilgilere yer verildi.

İlker Dağlı, sunumun ardından Genç İletişimciler Kulübü öğrencilerinin sektöre dair sorularını cevaplandırdı. Öğrencilerin sektör, marka, ajans hayatı gibi her alandan sorularına cevap veren İlker Dağlı, reklam sektörünün güncel durumu hakkında aydınlatıcı bilgiler verdi.