Çizgi Film ve Animasyon Bölümü sektörle işbirliğini güçlendiriyor
14.10.2021 17:07

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü sektörle işbirliğini güçlendiriyor


Haber Üsküdar

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü yeni eğitim döneminde gerçekleştirilecek faaliyetleri planlamak için Ranna Digital Works ile toplantı gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü dış paydaş faaliyetleri kapsamında Ranna Digital Works ile işbirliği toplantısı gerçekleştirdi. Bölüm başkanı Doç. Dr. İpek Fatma Çevik koordinatörlüğünde düzenlenen ve öğretim üyeleri Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan ile Arş. Gör. Ezgi Şen’in de katıldığı toplantıda, yeni eğitim döneminde staj olanakları, sektördeki yenilikler ve eğitim içerikleri konuları ele alındı.

Sanal ve artırılmış gerçeklik alanındaki güncel eğilim ve ihtiyaçların ağırlıklı olarak konuşulduğu toplantıda Ranna Digital Works’den Erkan Vural, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü'nün yetiştirdiği kreatif yönü yüksek, iki ve üç boyutlu animasyon yapabilen öğrencilere staj imkanı sunduklarını belirtti. Dijital olarak gerçekleştirilen toplantının sonunda, Üsküdar Üniversitesi ve Ranna Digital Works arasındaki iletişimin devamlılığı üzerine fikir birliğine varıldı.