Nesine TV Üsküdar İletişim’in dış paydaşları arasına katıldı
20.10.2021 15:16

Nesine TV Üsküdar İletişim’in dış paydaşları arasına katıldı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü, Nesine TV ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü, Nesine TV Yayın Yönetmeni Senih Yurga ve Nesine TV Danışmanı Fatih Çevik ile paydaş toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’nden Bölüm Başkanı Doç. Dr. İpek Fatma Çevik, Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan ve Araş. Gör. Ezgi Şen katıldı. Toplantıda sektörün ihtiyaçları ve beklentileri ele alınırken, iki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler ve olası iş birliği fikirleri hakkında konuşuldu.

Sektör ve eğitim ile ilgili karşılıklı değerlendirmelerde bulunulan toplantıda Senih Yurga ve Fatih Çevik, mezunların ve stajyerlerin kurum ve faaliyet alanı ile ilgili bilgi sahibi olmaları ve güncel uygulamalar konusunda yeterli seviyede beceri kazanmaları gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca toplantıda, kültürel alt yapısı olan ve güncel bilgiyi takip eden öğrencilerin sektörde yer edinebileceği ifade edilirken, akademik eğitimin güncel durumu ve nasıl geliştirilebileceğine yönelik fikir alışverişleri de yapıldı.