Üsküdar İletişim'in İLAD akreditasyon sertifikaları törenle verildi
27.05.2024 13:24

Üsküdar İletişim'in İLAD akreditasyon sertifikaları törenle verildi


Haber Üsküdar

İLAD tarafından 5 yıllığına akredite edilen Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım programlarının akreditasyon sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Tören, Senato Salonu’nda düzenlendi

Üsküdar Üniversitesi Senato Salonu’nda düzenlenen törene İLAD Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz, İLEDAK Başkanı Prof. Dr. Recep Tayfun, İLAD Genel Sekreteri Füsun Özbilgen; Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esennur Sirer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Uğurlu ile akreditasyon alan bölümlerin öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri katıldı.

Sertifikalar bölüm başkanlarına verildi

 

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema programı ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı, İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu (İLEDAK) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) tarafından 5 yıl süreli akreditasyon almaya hak kazanmış, akreditasyon kararı İLAD Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz imzasıyla Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına bildirilmişti. Sertifika töreninde Prof. Dr. Aysel Aziz, Radyo Televizyon ve Sinema programı akreditasyon sertifikası ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı akreditasyon sertifikasını Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esennur Sirer ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Uğurlu’ya verdi. Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.