KBA Works ajansı Üsküdar İletişim'in dış paydaşı oldu
01.06.2023 17:07

KBA Works ajansı Üsküdar İletişim'in dış paydaşı oldu


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü, KBA Works ajansını dış paydaşları arasına katmak için Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yüz yüze bir toplantı gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri, KBA Works ajansından Account Head Gamze Akkoca ile dış paydaşlık için bir toplantı düzenledi. Toplantıya Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özgül Dağlı, Doç. Dr. Dinçer Atlı, Doç. Dr. Cihan Becan, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros Ntapiapis, Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Güler, Arş. Gör. Kumsal Kınay ve Arş. Gör. Bahşende Çoban Azizoğlu katıldı.

Dijitalleşme ve sektörün ihtiyaçlarına yönelik ortaklıkla beraber neler yapılabileceği konuşuldu

Reklamcılık Bölümü ile KBA Works arasında gerçekleştirilen dış paydaş toplantısında sektörün ihtiyaçları ve beklentileri ele alınırken, özellikle Reklamcılık Bölümü eğitim müfredatının iyileştirilmesine ve dijital odaklı derslerin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişi gerçekleştirildi. Öğrenci staj hareketliliği ve iş bulma konularına da değinilen toplantıda, iki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler ve olası iş birliği imkânları hakkında konuşuldu. Toplantı, bu yeni ortaklığın güzel işlere vesile olması temennisiyle sona erdi.