Üsküdar İletişim’de akreditasyon hazırlıkları devam ediyor
09.12.2022 16:56

Üsküdar İletişim’de akreditasyon hazırlıkları devam ediyor


Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin İLEDAK akreditasyon sürecindeki Görsel İletişim Tasarımı ile Reklamcılık bölümlerine yönelik akreditasyon eğitim ve bilgilendirme toplantısının beşincisi gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin İLEDAK akreditasyon sürecindeki Görsel İletişim Tasarımı ile Reklamcılık bölümlerinin ve bu bölümlerden mezun olan öğrencilerin katılımıyla akreditasyon sürecine hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. And Algül ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgül Dağlı başta olmak üzere öğretim üyelerinin katıldığı toplantıda, akreditasyon değerlendirme ekibinin ziyaret programının detayları üzerinde duruldu. Değerlendiricilerin gerçekleştireceği toplantı ve görüşmelerin taslak programının incelendiği toplantıda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Can Diker süreç ve program ile ilgili detaylı bilgiler paylaştılar.

Görsel İletişim Tasarımı ile Reklamcılık Bölümlerinden mezun olan öğrencilerin de katıldığı toplantıda mezunların fakülte hakkındaki düşünceleri de masaya yatırıldı. Alanlarında uzmanlaşmaya başlayan ve sektörde aktif olarak çalışan mezun öğrencilerden fakülte ve bölümleriyle ilgili geri bildirimleri dinleyen öğretim üyeleri, mezunların eleştiri ve görüşlerini değerlendirdi.

Prof. Dr. Nazife Güngör, toplantının kapanış konuşmasında başarılı bir akreditasyon süreci dileklerinde bulundu.