Üsküdar İletişim’e Altın Pusula ödülü
19.10.2023 18:39

Üsküdar İletişim’e Altın Pusula ödülü


Haber Üsküdar

İletişim Fakültesi öğrencileri, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nin (TÜHİD) Altın Pusula ödülünü kazandılar. Ödüller, 21. Altın Pusula Ödül Töreninde verildi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Beste Unan, Semih Çiftci, Hilal Gökçe Düzenli ve Asiye Aleyna Topal, Dr. Öğretim Üyesi Nejla Polat’ın danışmanlığında hazırladıkları “Ziyan Değil, Nefes!” isimli projeleri ile Altın Pusula ödülünü aldılar.

Ödül töreni, 18 Ekim Çarşamba akşamı Zorlu PSM’de gerçekleştirildi. Törende ilk olarak Genç İletişimciler kategorisinde başarılı olan üniversite öğrencilerine Altın Pusula ödülleri verildi. Ardından, halkla ilişkiler sektörünün başarılı projeleri ödüllendirildi. Üsküdar İletişim öğrencileri ödüllerini İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Akbulut'un elinden aldılar.

Ödül törenine öğrencilerle birlikte danışman Dr. Öğretim Üyesi Nejla Polat, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Uğurlu ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan da katıldı.