Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 'Tricaster Atölyesi' gerçekleştirdi
30.12.2021 14:06

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 'Tricaster Atölyesi' gerçekleştirdi


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Mediacast Ajans tarafından düzenlenen atölyede Tricaster masasının kullanımına yönelik eğitim aldılar.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, öğrencilerin sektörde ihtiyaç duyacakları becerileri geliştirmelerini sağlamayı amaçlayan etkinlik ve atölye çalışmaları kapsamında Mediacast Ajans ile ortak bir atölye çalışması düzenledi. İletişim Fakültesi’nin TV Eğitim Stüdyosu’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler sektörde kullanılan güncel teknoloji ve kullanım pratiklerini Mediacast Ajans’tan Bilgehan Çoruhlu’dan dinlediler.

Tricaster resim masasının sektörde yoğun bir kullanım alanı olduğunu ifade eden Bilgehan Çoruhlu, bu eğitimi alan gençlerin sektöre rakiplerine göre bir adım önde gireceklerini ve kariyerlerine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Tricaster resim masasının kullanımını uygulamalı örnekler üzerinden öğrencilere anlatan Bilgehan Çoruhlu, öğrencilerin atölyeye gösterdiği ilgiden memnun olduklarını, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi ile birlikte başka çalışmalar yapmanın da kendilerini mutlu edeceğini belirtti.