Üsküdar İletişimliler ‘Hayata Sen de Dokun’ dedi
25.12.2019 12:11

Üsküdar İletişimliler ‘Hayata Sen de Dokun’ dedi


Haber-Fotoğraf: Onur Hamzaoğlu

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen “Hayata Sen de Dokun” isimli etkinlik gerçekleştirdi. Şarkıcı Özgün Uğurlu ve eşi Nilda Uğurlu’nun da katıldığı etkinlikte öğrenciler tarafından farklı alanlarda üretilen sosyal sorumluluk projeleri de sergilendi.  

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros’un Kurumsal İletişim Uygulamaları dersi kapsamında, dersi alan öğrenciler tarafından geliştirilen dokuz farklı sosyal sorumluluk projesi ziyaretçilere tanıtıldı. ‘Güneşe Dokunan Kadınlar’, ‘Güneşten Haber Var’, ‘Bir El Uzat Bir Kalbi Aydınlat’, ‘+1 Dokun’, ‘Kafes’, ‘Hayvanları Evlendiriyoruz’, ‘Göz Göre Göre’, ‘Bir Bağış Bir Umut’, ‘Lösemi Değil İyilik Bulaşıcıdır’ isimli sosyal sorumluluk projelerine ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Projeler anlatıldı

İletişim Fakültesine ait lobi alanında gerçekleştirilen etkinlikte sosyal sorumluluk projelerini yürüten öğrenciler, ziyaretçilere projelerini anlatarak detaylı bilgi verdi. Şarkıcı Özgün Uğurlu ve eşi Nilda Uğurlu da etkinlik kapsamında proje stantlarını gezerek, projeler hakkında bilgi aldı. Üsküdar Üniversitesi Tiyatro Kulübü ve Müzik Kulübü’nün de kısa performanslar sergilediği etkinlik, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros’un Özgün Uğurlu ve Nilda Uğurlu’ya adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim etmesiyle sona erdi.