Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri mezuniyet projelerini sundu
05.07.2023 17:26

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri mezuniyet projelerini sundu


Haber Üsküdar

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri mezuniyet projesi olarak hazırladıkları dijital platform içereklerini jüri önünde anlattılar.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü son sınıf öğrencileri, Mezuniyet Projesi kapsamında hazırladıkları projelerini jüri önünde sunarak başarılı bir şekilde tamamladılar. Prof. Dr. Nazife Güngör, Doç. Dr. Yıldız Derya Birincioğlu Vural, Dr. Öğr. Üyesi Ceren Acun, Arş. Gör. Neslihan Bulur ve Arş. Gör. Sadettin Demirel'den oluşan bölüm jürisi öğrencilerin projelerini değerlendirdi. 

Öğrenciler, projelerinde yeni medya teknolojilerini ve formatlarını kullanarak çeşitli alanlara odaklanan içerikler ürettiler. Podcast'ler, web sayfa tasarımları, video içerikler ve fotoğraf projeleri gibi farklı medya formatlarıyla kültür, sanat, spor, moda, turizm, eğlence ve tarih gibi spesifik konuları ele aldılar. Projelerde, gündeme dair güncel haber odaklı içeriklerin yanı sıra özgün ve ilgi çekici konulara da yer verildiği görüldü.

Öğrenciler ayrıca projelerinin üretim sürecinde bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin bir şekilde kullanmanın yanı sıra, alanda uzman kişilerle söyleşiler ve görüşmeler yaparak özgün içerikler oluşturdular.