YMG öğrencileri mezuniyet projelerini jüri önünde savundu
20.06.2023 12:46

YMG öğrencileri mezuniyet projelerini jüri önünde savundu


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik (YMG) programı son sınıf öğrencileri, mezuniyet projesi olarak hazırladıkları haber sitelerini, podcast yayınlarını ve tezlerini jüri önünde sundular.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Programı dördüncü sınıf öğrencileri, Prof. Dr. Süleyman İrvan, Doç. Dr. Gül Esra Atalay, Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan, Dr. Öğr. Üyesi Yıldıray Kesgin, Arş. Gör. Atila Erdemir ve Arş. Gör. Hakan Koluman’dan oluşan bölüm jürisinin önünde, mezuniyet projesi olarak hazırladıkları haber sitelerini, podcastleri ve tezleri anlattılar. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve 4 gün süren proje sunumlarında jüri üyelerinin tasarımlar ve içerikler hakkında yaptıkları değerlendirmelerle öğrencilerin proje notları belirlendi.

Prof. Dr. Süleyman İrvan: Öğrencilerimiz her yıl daha iyi projelerle geliyor

İletişim Fakültesi Dekanı ve Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman İrvan, Üsküdar İletişim’in gazetecilik eğitimi alanında iddialı olduğunu ve bu iddiasını her yıl TGC-Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması’nda aldığı ödüllerle kanıtladığını söyledi. İrvan, İletişim Fakültesi’nin tüm bölümlerinde mezuniyet projelerine çok önem verdiklerini, pandemi ve deprem gibi iki önemli felaketin yaşandığı bir süreçte eğitim gören öğrencilerin, bütün olumsuz koşullara rağmen oldukça iyi projelerle karşılarına geldiklerini ifade etti.   

54 YMG öğrencisi mezuniyet projelerini savundu

12 Haziran Pazartesi günü başlayan proje sunumlarında ilk gün Prof. Dr. Süleyman İrvan’ın danışmanlığını yaptığı 11 öğrenci sunum yaptı. Sunumları, Prof. Dr. Süleyman İrvan, Doç. Dr. Gül Esra Atalay ve Araştırma Görevlisi Hakan Koluman’dan oluşan jüri değerlendirdi. 13 Haziran Salı günü, Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan’ın danışmanlığını yaptığı 9 öğrenci sunum yaptı. Sunumları, Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan, Dr. Öğr. Üyesi Yıldıray Kesgin ve Araştırma Görevlisi Atila Erdemir’den oluşan jüri değerlendirdi. 14 Haziran Çarşamba günü, Doç. Dr. Gül Esra Atalay’ın danışmanlığını yaptığı 15 öğrenci sunum yaptı. Sunumları, Doç. Dr. Gül Esra Atalay, Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan ve Araştırma Görevlisi Hakan Koluman’dan oluşan jüri değerlendirdi. 15 Haziran Perşembe günü, Dr. Öğr. Üyesi Yıldıray Kesgin’in danışmanlığını yaptığı 19 öğrenci sunum yaptı. Sunumları, Dr. Öğr. Üyesi Yıldıray Kesgin, Araştırma Görevlileri Atila Erdemir ve Hakan Koluman’dan oluşan jüri değerlendirdi.