Üsküdar İletişim, geride bıraktığı akademik yılı değerlendirdi
20.06.2019 16:34

Üsküdar İletişim, geride bıraktığı akademik yılı değerlendirdi


Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda İletişim Fakültesi’nin yükselen başarı grafiğini sürdürmek için yapılması gerekenler konuşuldu.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın katılımıyla İletişim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’nda değerlendirildi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör’ün teşekkür konuşması ile başlayan ve fakültenin ilk yılını tamamladığı yeni yerleşkesinin bahçesinde gerçekleştirilen toplantıda, yıl boyunca gerçekleştirilen çalışma ve etkinliklerin yanı sıra yeni eğitim öğretim dönemine yönelik hedefler de ele alındı. İletişim Fakültesi’nin başarılı performansının ödüllü öğrenci projeleri ve sektörden gelen geri bildirimler yoluyla kendilerine ulaştığını belirten Rektör Prof. Dr. Tarhan, İletişim Fakültesi’nde gördüğü aile bilincinin çok önemli olduğunu söyledi.

     

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin geçtiğimiz yılın eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği Akademik Kurul Toplantısı, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör ve İletişim Fakültesi akademik kadrosunun katılımıyla, İletişim Fakültesi’nin yeni yerleşkesinin bahçesinde, açık havada gerçekleştirildi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör bu yıl ilk kez öğrenci alacak olan Çizgi Film ve Animasyon Bölümü başta olmak üzere fakültenin yıl boyunca gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdikten sonra sözü Prof. Dr. Tarhan’a bıraktı. Prof. Dr. Nevzat Tarhan İletişim Fakültesi’nin başarılarının farkında olduklarını, ödül alan öğrenci projeleri ve sektörden alınan olumlu geri dönüşlerin Üsküdar Üniversitesi adına önemli kazanımlar olduğunu belirtti. İletişim Fakültesi’nin başarısının ardında akademik kadronun ‘biz bir aileyiz’ bilincine sahip olmasının yattığını ifade eden Prof. Dr. Tarhan, başarılı olmak kadar başarıyı anlatmanın da önemli olduğunu belirtti. Üsküdar Üniversitesi’nin eğitim dili İngilizce olan bölümler de açmayı planladığını dile getiren Prof. Dr. Tarhan, İletişim Fakültesi’nin uluslararası öğrenci profiline ulaşmak için avantajlı bir noktada olduğunu belirtti.

    

Akademik Kurul Toplantısı, İletişim Fakültesi akademik kadrosunun geçtiğimiz yıla dair değerlendirmeleri ve yeni döneme yönelik hedefler hakkındaki düşüncelerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.