Artboard Studio ile paydaş toplantısı yapıldı
12.05.2023 19:08

Artboard Studio ile paydaş toplantısı yapıldı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümünün dış paydaş olarak belirlediği Kanada merkezli bir startup firması olan Artboard Studio ile bir çevrim içi toplantı gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yıldız Derya Birincioğlu Vural, Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanlığından etkinlik yöneticisi Dağhan Rasim Işık ile Artboard Studio’dan pazarlama iletişim uzmanları Sena Başak Değirmenci ve Emre Kent katıldı. Çevrim içi toplantıda Artboard Studio ile İletişim Fakültesi bölümleri arasındaki iş birliği olanakları konuşuldu.

10. Uluslararası İletişim Günlerinde tanıtım yapacaklar

Yapılan görüşmeler sonucunda Artboard Studio iletişim uzmanlarının, 10. Uluslararası İletişim Günleri’nin yapıldığı hafta 17 Haziran Çarşamba günü fakülte bahçesinde programın demo gösterimini yapmalarına karar verildi. Konferans katılımcıları ile öğrenciler, 122 ülkede 700 binden fazla kişinin kullandığı online grafik ve motion tasarım aracı olan Artboard Studio’nun demo sunumlarını izleyebilecekler.