Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri mezuniyet projelerini sundu
22.06.2023 17:30

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri mezuniyet projelerini sundu


Haber Üsküdar

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, sürdürülebilirlik ve doğal afetler temasıyla hazırladıkları mezuniyet projelerini sundular.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, bitirme projesi dersi kapsamında hazırladıkları mezuniyet projelerini Doç. Dr. Özge UĞURLU, Doç. Dr. Pınar ASLAN, Dr. Öğr. Üyesi Nejla POLAT, Dr. Öğr. Üyesi Şükrü GÜLER, Arş. Gör. Zindan ÇAKICI ve Arş. Gör. Osman TOSUN'un oluşturduğu jüri önünde savundu. Sürdürülebilirlik ve doğal afetlerin etkilerini azaltma odaklı tasarlanan kampanyalar, Kahramanmaraş'ın merkezinde yaşanan deprem sonrası depremzedelere destek olmayı ve toplumsal dayanışmayı arttırmayı amaçlıyor.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan mezuniyet projeleri ağırlıklı olarak, depremden etkilenen bölgelere yardım toplama ve dağıtma, temel yaşam malzemeleri ve eğitim yardımları gibi yaşamsal öneme sahip konuları temel alırken, diğer projelerde ise deprem öncesi ve sonrası iletişim stratejilerini kapsayan bilinçlendirme kampanyaları yer aldı. Sunumlarını yapan öğrencilerin bir bölümü çalışmalarıyla, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) Altın Pusula Genç İletişimciler yarışmasına başvuruda bulundu.