Gazete tasarımları beğeni topladı
08.05.2019 20:37

Gazete tasarımları beğeni topladı


Haber Üsküdar: Burak Demirbaş

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü öğrencileri, sayfa tasarımından sayfalarda yer alan haberlere kadar tümüyle kendilerinin hazırladıkları gazete ve dergileri İletişim Fakültesi fuaye alanında sergilediler.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin Dr. Öğretim Üyesi Aylin Tutgun Ünal’ın verdiği “Gazetecilik Uygulamaları” dersi kapsamında hazırladıkları gazete ve dergiler İletişim Fakültesi fuaye alanında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Yardımcısı ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Yeni Medya ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan ve Dr. Öğretim Üyesi Aylin Tutgun Ünal birlikte yaptı. Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın da ziyaret ettiği sergide öğrenciler ziyaretçileri hazırladıkları gazete ve dergiler hakkında bilgilendirip sorularını yanıtladılar. İletişim Fakültesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin de yoğun katılım sağladığı sergide akademisyenler öğrencilerin eserlerini dikkatle inceleyip yorumlarda bulundular.