Haber Atölyesi eğitimleri haber çalışmalarını değerlendirme toplantısı ile devam ediyor
20.04.2021 12:24

Haber Atölyesi eğitimleri haber çalışmalarını değerlendirme toplantısı ile devam ediyor


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü tarafından gerçekleştirilen Haber Atölyesi eğitimlerinde bu hafta haber çalışmalarını değerlendirme toplantısı yapılacak. Düzenlenen atölye etkinliğinde öğrenciler tarafından yapılan haberler değerlendirilecek.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü tarafından bahar döneminde gerçekleştirilen ilk Haber Atölyesi eğitiminde öğrenciler, özel ve rutin haber konusu hakkında bilgilendirilmiş, ikinci atölyede ise öğrenciler tarafından bulunan haber konuları dinlenmişti. Haber Atölyesi'nin bu haftaki eğitiminde ise öğrencilerin haber çalışmaları değerlendirilecek ve ardından Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan tarafından derleme haber konusu anlatılacak.

20 Nisan Salı günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek

Çevrimiçi ortamda yapılacak olan toplantı Prof. Dr. Süleyman İrvan ve araştırma görevlilerinin katılımıyla 20 Nisan Salı günü saat 14.30’da Zoom üzerinden gerçekleştirilecek. Tüm öğrencilerin katılımına açık olan etkinliğe aşağıdaki Zoom linkinden erişebilirsiniz.

https://uskudar-edu-tr.zoom.us/j/2529525457

Meeting ID: 252 952 5457