Reklamcılık Bölümü RekClick Ajansı'nı paydaşları arasına kattı
30.06.2022 11:46

Reklamcılık Bölümü RekClick Ajansı'nı paydaşları arasına kattı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü, RekClick Dijital Pazarlama Ajansı Kurucusu ve aynı zamanda bölümün mezun öğrencisi olan Mustafa Çelik ile dış paydaş toplantısı gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü, dış paydaşlarını genişletmeye devam ediyor. Tazefikir, Puck Global, Koperatiff Reklam Ajansı gibi ulusal ve uluslararası çapta, alanının önde gelen kurumları ile işbirliği yapan Reklamcılık Bölümü, şimdi de RekClick Dijital Pazarlama Ajansı’nı dış paydaşları bünyesine katıyor. Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri, RekClick Dijital Pazarlama Ajansı Kurucusu Mustafa Çelik ile dış paydaşlık için bir toplantı düzenledi. Toplantıya Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgül Dağlı ile birlikte bölümün öğretim üyelerinden Doç. Dr. Dinçer Atlı ve Dr. Öğr. Üyesi Cihan Becan katıldı.

Reklamcılık alanı dijital ile birleştiğinde sürekli yenileniyor

Sektördeki gelişmelere ve öğrencilerden beklentilerine değinen Mustafa Çelik, “Azimli çalıştıktan ve araştırma yeteneği olduktan sonra başarı kendiliğinden gelmektedir. Bu sektöre girecek öğrenci arkadaşlarımızdan biraz özveri ve girişimcilik bekliyoruz. Kendilerini farklılaştırmak istiyorlarsa, sürekli yeni fikirler geliştirmeleri gerekiyor. Reklamcılık alanı dijital ile birleştiğinde sürekli yenileniyor. Dolayısıyla bu sürekli yenilemeden kopmamak için kendi projelerini üretip özgeçmişlerini geliştirecek portfolyolarını eklerlerse, kariyerlerini daha hızlı bir şekilde ilerletebilirler.” şeklinde konuştu.

Sektöre dair istekler ve ortaklıkla beraber neler yapılabileceği konuşuldu

Reklamcılık Bölümü ile RekClick arasında gerçekleştirilen dış paydaş toplantısında sektörün ihtiyaçları ve beklentileri ele alınırken, özellikle Reklamcılık Bölümü eğitim müfredatının iyileştirilmesine ve dijital odaklı derslerin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişi gerçekleştirildi. Öğrenci staj hareketliliği ve iş bulma konularına da değinilen toplantıda, iki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler ve olası iş birliği imkânları hakkında konuşuldu. Reklamcılık Bölümü ve RekClick arasında protokollerin imzalanmasının ardından dış paydaş toplantısı tamamlandı.

Güncel bilişim teknolojilerini kullanarak ilerici İnternet çözümleri yaratan ve bunları müşterilerine sunan RekClick, dijital pazarlama ve reklam, tasarım, medya planlama, prodüksiyon alanlarında hizmet veren 360 derece dijital pazarlama ajansıdır. Müşteri portfolyosu içerisinde Bosch, Hyundai, Taç Eğitim Kurumları, Türk Kızılay gibi kurumları bulunan ve 2009 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan RekClick, 2019 yılında İstanbul ofisinden sonra Berlin ofisini açarak yerel ve uluslararası müşterilerine sayısız başarılı projelere imza atıyor.