7. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu Tam Metin Bildiri Kitabı yayımlandı
31.03.2021 16:55

7. Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu Tam Metin Bildiri Kitabı yayımlandı


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 21-22-23 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen 7. Uluslararası İletişim Günleri: Dijital Çağda İletişim Eğitimi Sempozyumu’nun tam metin bildiri kitabı yayımlandı.

7. Uluslararası İletişim Günleri: Dijital Çağda İletişim Eğitimi Sempozyumu, 21-23 Ekim 2020 tarihlerinde yaklaşık 180 akademisyenin katılımıyla 30 oturum halinde gerçekleştirilmiş ve iletişim alanında tanınmış davetli konuşmacılara da ev sahipliği yapmıştı. Sempozyumun sona ermesinin ardından hazırlıklarına başlanan tam metin bildiri kitabı, sempozyum programında belirtildiği şekilde 31 Mart 2021 tarihinde erişime açıldı.

Prof. Dr. Nazife Güngör emeği geçenlere teşekkür etti

Kitabın hazırlanma sürecinde emeği geçenlere teşekkür eden Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, “21-22-23 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz 7. Uluslararası İletişim Günleri / Dijital Çağda İletişim Eğitimi Sempozyumu Tam Metin Bildiri Kitabımız elektronik kitap olarak Üsküdar Üniversitesi Yayınları’nın 39 nolu yayını olarak sempozyum web sayfamızda yayımlandı. Kitabın yayına hazırlanmasında içerik editörlüğü, redaksiyon ve tasarım aşamalarında emeği geçen araştırma görevlilerimize, bildirilere hakemlik yapan öğretim üyelerine ve kitabın yayımlanma sürecinde bizlere destek olan Kurumsal İletişim Direktörlüğü editörleri Fatma Özten ile Bülent Tellan’a teşekkür ediyorum. Ayrıca sempozyumun gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğü’ne de teşekkür etmek isterim. Güçlü bir takım çalışması ve yoğun bir emekle iyi bir iş çıktı” dedi.

53 tam bildiri metni gönderildi

53 tam bildiri metninin yer aldığı 7. Uluslararası İletişim Günleri: Dijital Çağda İletişim Eğitimi Sempozyumu Tam Metin Bildiri Kitabı’nın editörlüğünü Prof. Dr. Nazife Güngör yaparken, Arş. Gör. Besna Ağın, Arş. Gör. Nihan Barlas, Arş. Gör. Yezdan Çelebi, Arş. Gör. M. Emir Fidan ve Arş. Gör. Selin Maden kitabın hazırlık sürecinde editör yardımcısı olarak görev aldı. Arş. Gör. Neslihan Bulur, Arş. Gör. Zindan Çakıcı ve Arş. Gör. Burak Çeber metinlerin redaksiyon sürecini yürütürken, kitabın tasarımı Arş. Gör. M. Emir Fidan tarafından yapıldı.

7. Uluslararası İletişim Günleri Dijital Çağda İletişim Eğitimi Sempozyumu Tam Metin Bildiri Kitabına aşağıdaki adresten erişim sağlayabilirsiniz:

https://ifig.uskudar.edu.tr/uploads/content/files/ifig2020-tam-bildiri-kitabi.pdf