Reklamcılık öğrencileri mezuniyet projelerini sundu
16.02.2023 16:52

Reklamcılık öğrencileri mezuniyet projelerini sundu


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri, mezuniyet projelerini jüri önünde sundu. Öğrenciler, seçtikleri markalar için yürüttükleri reklam kampanyaları hakkında değerlendirme jürisi karşısında sunum yaptı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümü son sınıf öğrencilerinin iki gün süren proje sunumları Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özgül Dağlı, Doç. Dr. Dinçer Atlı, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros Ntapiapis ve Dr. Öğr. Üyesi Cihan Becan’ın yer aldığı jürinin değerlendirmesine sunuldu.

Mezuniyet projeleri kapsamında öğrencilerin kendi aralarında oluşturduğu grupların her biri ayrı bir reklam ajansı olarak örgütlenip markalar için özgün reklam kampanyaları hazırladılar. Markaları ile ilgili pazar ve durum analizlerini, stratejilerini ve iletişim hedeflerini hazırlayarak tam anlamıyla reklam ajansının tüm çalışmalarını deneyimleyen öğrencilerin sunumları jürini soru, eleştiri ve önerileri ile sona erdi.