Üsküdar İletişim öğrencisine Altın Koza ödülü
01.10.2024 16:28

Üsküdar İletişim öğrencisine Altın Koza ödülü


Haber Üsküdar

Bu yıl 31.si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Üsküdar Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Ayşenur Ateş, “Taş” adlı kısa filmiyle, Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması’nda En iyi Deneysel Film ödülünün sahibi oldu.

31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması'nda “Taş” adlı filmiyle Altın Koza ödülü kazanan Radyo, Televizyon ve Sinema öğrencisi Ayşenur Ateş, duygularını Haber Üsküdar ile paylaştı. 

Ayşenur Ateş: “Kendim ve ekibim adına sevinçliyim”

Yaşadığı duyguları ve gelecek planlarını anlatan Ateş, şunları söyledi: “Tüm hisleri yaşadığım bir gündü. Kendim ve ekibim adına sevinçliyim. Bir öğrenci olarak sete çıkabilmek, film çekebilmek oldukça zor. Öğrencilerin festivaller tarafından desteklenmesi ve festivaller tarafından kısa film desteği başlığının üzerine daha fazla düşülmesi gerektiğini düşünüyorum. Taş benim için imkânsızlık içinde bir imkândı. Bu süreçte öğrendiğim pek çok şey oldu. Aynı zamanda diğer filmimin hazırlığı içerisindeyim. Aynalar da uzun bir süreç ve heyecanlıyım”.