“Müşterilerle temas etmeden su teslimatını yapıyoruz”
19.05.2020 17:25

“Müşterilerle temas etmeden su teslimatını yapıyoruz”


Haber Üsküdar - İsmail Karakuş

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Levent mahallesinde su bayiliği yapan esnaf Hikmet Karakuş üç elemanıyla Koronavirüs günlerinde yurttaşların su ihtiyacını karşılamak için canla başla çalışıyor. Haber Üsküdar olarak yaşadıklarını öğrenmek için yanına yaklaşıyoruz.

Merhabalar Hikmet bey, koronavirüs günlerinde müşterilerinize su teslimatınızı nasıl yapıyorsunuz? Ne tür zorluklarla karşılaşıyorsunuz?

Öncelikle zor bir dönemden geçiyoruz millet olarak. Vatandaşımızın zor zamanında her zaman yanındayız. Endişelenmelerine hiç gerek yok, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde bile hizmet veriyoruz. Gerekli izin belgelerine sahibiz. Maske ve eldivenlerimizi takıp, bölgemizde su teslimatlarımızı yapıyoruz. Tüketiciler hem ofis telefonlarımızdan hem de online aplikasyonlardan siparişlerini verebiliyorlar. Müşterimizle karşılıklı iyi niyet ve hoşgörü içerisinde hizmetimizi yapıyoruz, müşterimizle yüz yüze hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz. 

Müşteriler ödemeyi nasıl yapıyor?

Ödemeleri kapıdan teslim alıyoruz. Müşteriler boş damacana ile ücretini kapının önüne bırakıyor, çalışanlarımız da müşterilerle hiç fiziksel temasa geçmeden su teslimatını yapıyor. Çalışanların maske ve eldivenleri şirketimiz tarafından karşılanıyor. Çalışma saatlerimiz sabah 8, akşam 8 arasında. Bölgemizde 2 araç ve 1 motosikletle hizmet vermekteyiz. Bayimizde müşterilerimizin siparişleri ortalama 40 dakika içerisinde karşılanıyor. Pazar günleri de hizmet veriyoruz. Bu zor günleri de atlatacağımıza inanıyorum, daha güzel günler göreceğiz ailemiz ve sevdiklerimizle.

Çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz. 

Ben de teşekkür ederim. Milletimizin her daim yanındayız. Biz bize yeteriz, hayat eve sığar Türkiyem.