Pigu Creative Agency Üsküdar İletişim'in dış paydaşları arasına katıldı
07.12.2023 22:43

Pigu Creative Agency Üsküdar İletişim'in dış paydaşları arasına katıldı


Haber-Fotoğraf: Ahmet Can Aras

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğretim üyeleri, öğrencilerin sektörle tanışmaları ve deneyimler kazanmalarını sağlamak adına Pigu Creative Agency ile dış paydaşlık için toplantı düzenledi.

Toplantıya Pigu Creative Agency sahibi Yıldırım Beyazit, Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yıldız Derya Birincioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ceren Acun, Dr. Öğr. Üyesi Maria Pia Ester Cristaldi, Dr. Arş. Gör. Sadettin Demirel ve Arş. Gör. Neslihan Bulur katıldı. Toplantıda Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile Pigu Creative Agency arasında gerçekleştirilecek iş birliğinin yol haritası çizildi.

“Sektörden deneyim sahibi insanlarla bir araya gelmek bizim için çok önemli”

Bölüm olarak atölye çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Doç. Dr. Yıldız Derya Birincioğlu, “Öğrencilerimiz için daha geniş çapta bir şeyler yapmak istiyoruz. Bilhassa böyle sektörle alakalı deneyim sahibi olan insanlarla bir araya gelmek bizim için çok önemli. Bizler ders dışı etkinlikleri de çok önemsiyoruz. Bu amaçla önümüzdeki dönem için atölye çalışması planlamak istiyoruz. Atölye çalışmalarında öğrencilerimizin kendi eksiklerini görerek yeni şeyler öğreneceklerini ve kendilerine katkı sağlayacaklarını düşünmekteyim. Dış paydaşlık protokolünü imzaladıktan hemen sonra resmiyete dökmüş olacağımız projeyi gerçekleştirmekten memnuniyet duyacağız” şeklinde konuştu.

Yıldırım Beyazit: “Her zaman destek sağlamaya hazırız”

Öğrencilerin deneyim kazanabilmeleri adına her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirten Yıldırım Bayazit, “Üniversitenize ve öğrencilerinize elimizden gelen bütün desteği sağlayarak öğrencilerinizin deneyimlerini geliştirmek isteriz. Bu süreçte hocalarımız da bize yol gösterecektir. Geçmişte atölye çalışmalarını dernekler üzerinde yaptığımızdan, bu alanda tecrübelerimiz bulunuyor. Üniversite öğrencileri sektöre yetişecek kişiler olacağı için bu alanda atölye çalışmaları yapmak bizi daha çok mutlu eder ve pozitif geçecek atölye çalışmaları olacağını düşünüyorum. Biz bu konularda yanınızda partner olarak görebileceğiniz şekilde her zaman size destek sağlayamaya hazırız” şeklinde konuştu.