Üsküdar İletişim’de yeni yıl partisi
31.12.2019 14:23

Üsküdar İletişim’de yeni yıl partisi


Haber: Merve Şişman

Fotoğraf: Merve Şişman ve Emre Sertdemir

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından organize edilen Yeni Yıl Partisi ile 2020’nin gelişi kutlandı. Etkinliğe Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Danışmanı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör başta olmak üzere çok sayıda akademik, idari personel ve öğrenci katıldı.

2019 yılının son günlerinde eski yıla elveda yeni yıla merhaba demek üzere düzenlenen Yeni Yıl Partisi, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Güney Yerleşke C-D blok fuaye alanında yapıldı. Etkinlikte Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Aydın Doğan Vakfı'nın işbirliğinde düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması’nda finalist olan öğrencilere imzalı kitap hediye etti. Müzik Kulübü öğrencilerinin gitar eşliğinde şarkılar söyleyerek sanatsal destek verdikleri yeni yıl partisinde fakültenin akademik ve idari personeli tarafından hazırlanan yiyecekler ikram edildi.

 

Prof. Dr. Nazife Güngör: “Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim”

Yeni Yıl Partisi’nin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör şunları söyledi: “Bugün fakültemizde gerçekleştirilen yeni yıl partisi hepinizin katkısı ve katılımıyla gerçekleştiriliyor. Umarım bundan sonra da fakültemizdeki paylaşımlarımız aynı neşe ve keyifle devam eder. 2020 yılının hepimiz için neşe, huzur, sağlık ve başarı dolu bir yıl olmasını dilerim.”

 

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan öğrencilere imzalı kitap hediyesi

Etkinlikte Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği 30. Genç İletişimciler Yarışması’nın finalistlerine "Aile Terapisi" adlı kitabını imzalayarak hediye etti. Prof. Tarhan, yeni yılda herkesin mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmesini temenni etti. 

 

Müzik Kulübünden canlı performans

Yeni yıl partisinde bir solist ve iki gitar eşliğinde canlı performans sergileyen öğrenciler istek parçaları çalıp söylerken kutlamada bulunanlara keyifli dakikalar yaşattı.