Üsküdar Üniversitesi projesi çerçevesinde tüm üniversite kulüpleri tek çatı altında toplanacak
09.07.2020 12:20

Üsküdar Üniversitesi projesi çerçevesinde tüm üniversite kulüpleri tek çatı altında toplanacak


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi Bir Düşün Sosyal ve Siyaset Kulübü Başkanı Emirhan Dursun, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sundukları proje ile tüm üniversite kulüplerinin Bakanlık himayesinde tek bir çatı altında toplanacağını ifade etti.

Emirhan Dursun, bu proje ile tüm üniversite öğrencilerinin devlet imkanlarından doğrudan ve ücretsiz yararlanabilmelerinin hedeflendiğini, sürece iş insanları, siyasetçiler ve akademisyenlerin doğrudan müdahil olacaklarını, kulüplerin sponsor destekleriyle projelerini yürüteceklerini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyle Başkanı’nı ziyaret etti

Bir Düşün Sosyal ve Siyaset Kulübü Başkanı Emirhan Dursun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sundukları proje hakkında bilgi verdi.

Alinur Aktaş: “Gençler bizim her şeyimiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlerimiz geleceğimiz, onlar bizim her şeyimiz, Üniversite öğrencisi Emirhan Dursun da onlardan biri. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza proje sunmuşlar, kabul görmüşler. Gençlerimizin bu tarz çabalarını takdir ediyorum. Emirhan ve diğer tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.