Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü Etkinliklerine Instagram'dan Devam Ediyor
14.04.2020 21:26

Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü Etkinliklerine Instagram'dan Devam Ediyor


Haber Üsküdar - Sara Nur Güller

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü sene içinde gerçekleştirdiği etkinliklerine Üsküdar Öğrenci Konseyi işbirliği ile Instagram üzerinden de devam ediyor.

Öğrencilerin Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile evlerinde olduğu süreçte Üsküdar Üniversitesi'nin etkinliklerini gerçekleştiren Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü de öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Instagram canlı yayınları aracılığıyla Üsküdar Üniversiteesi Öğrenci Konseyi sayfasından öğrencilerle etkileşime geçiliyor. Öğrencilerin evlerinde bulunduğu bu süreçte dersler ve etkinlikler de internete taşınmış oldu. 

Öğrencileri uzmanlarla ve bölüm hocalarıyla buluşturuyorlar 

Öğrenci kulüpleri ve Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Konseyi, alanlarda uzman kişileri ve bölümlerin hocalarını canlı yayında ağırlayarak öğrencilerin hem meslek hayatına dair hem de akademik bilgilenmesini sağlıyorlar. Öğrenci Konseyi, "Covid-19 ve Manevi Dünyamız" etkinliğine konuşmacı olarak Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Nevzat TARHAN'ı , "Covid-19 Günlerinde Medyanın Rolü" etkinliğinde Prof. Dr. Süleyman İRVAN'ı , "Covid-19 Sürecinde Sosyal Medyanın Gücü" etkinliğinde Dr. Öğr. Üyesi Aylin TUTGUN ÜNAL'ı konuşmacı olarak öğrencilerle buluştururken; Psikoloji Kulübü "Üçgenin İçindekiler: Kaygı, Alışmak ve Kabullenmek" etkinliğinde Uzm. Dr. Mahir YEŞİLDAL'ı , Dil ve Konuşma Terapisi Kulübü "Gelişimsel Dil ve Konuşma Bozuklukları" etkinliğinde Arş. Gör. İbrahim YAŞA'yı mesleklerine dair meraklarını gidermeleri adına öğrencilerle buluştururken, Bir Düşün Sosyal ve Siyaset Kulübü de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile online bir söyleşi gerçekleştirdi.