Sporun kalbi Küçükçekmece’de Attı
10.06.2022 02:51

Sporun kalbi Küçükçekmece’de Attı


Haber Üsküdar - Kemal Arda Ayvalıoğlu

Küçükçekmece Belediyesi tarafından, "Spor, heyecan, festival burada!" sloganıyla duyurulan ve 27-28 Mayıs tarihleri arasında Atakent Menekşe Parkı rekreasyon alanında gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Haftası kapsamında düzenlenen spor festivali birçok etkinliğe sahne oldu. Halk tarafından yoğun ilgiyle karşılanan etkinliklere Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve belediye çalışanları da katıldı. Haberin video formatını izlemek için buraya tıklayın.

Spor festivali renkli gösterilere sahne oldu

Spor festivaline katılım sağlamak için oluşturulan internet sitesinden, turnuvaya kayıt yaptıran sporcular festivalde mücadele etti. 32 takımdan oluşan ayak tenisi, 18 takımdan oluşan plaj voleybolu, 3x3 erkek ve 3x3 kadın basketbol takımlarının maçlarından oluşan etkinlikte, mücadeleler sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini ve kupalarını Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin ellerinden aldı. Küçükçekmece Spor Festivalinde Anadolu Efes’in bu yıl kazanmış olduğu Euroleague kupası da etkinlik alanında sergilenirken, kupa fotoğraf tutkunlarının ilgi odağında yer aldı. Festivale katılan çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan şişme oyun parkurlarında, futbol hedef vurma parkurunda ve slotcarlarda festival coşkusunu yaşadı. Sosyal medya fenomeni ve film oyuncusu Halil Söyletmez’in sunuculuğunda gerçekleşen etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti.

Belediye Başkanı Kemal Çebi etkinliğe katılmasının ardından, çocuklarla da yakından ilgilendi. Etkinliğin sona ermesinin ardından, Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 800’ü aşkın sporcunun festival kapsamında düzenlenen çeşitli spor müsabakalarında mücadele ettiği duyuruldu.