Görsel İletişim Tasarımı Bölümü sektörle işbirliğini genişletiyor
04.10.2021 11:52

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü sektörle işbirliğini genişletiyor


Haber Üsküdar

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün nitelikli işgücü yetiştirme hedefi doğrultusunda sektör temsilcileriyle yürüttüğü planlama toplantıları devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nün sektörle işbirliği toplantısına katılan Pixelate Ajans, bölümün akreditasyon sürecine katkı sağlayacak dış paydaşlar arasındaki yerini aldı. Pixelate Creative ile yapılan görüşmede Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerinin sektördeki güncel ilerlemeye ve teknolojiye ayak uydurabilmesi için öğrenim sürecinde stajın önemi vurgulandı. Pixelate Creative’den Talha Duran ve Esra Karakuş ile yapılan görüşmede eğitim öğretim dönemi içerisinde işbirliği ile yürütülecek olan etkinliklerin ön planlaması yapıldı.

Toplantıda Bölüm Başkanı Doç. Dr. And Algül, Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerinin üniversiteden mezun olmadan önce sektördeki görevlendirmeleri en doğru şekilde anlayabilmeleri ve mezun olduktan sonra ne yapacaklarına önceden karar verebilmeleri için işbirliği süreçlerinin önemli olduğunu vurguladı. Pixelate Ajansı temsilcilerine desktekleri için teşekkür eden Doç Dr. Algül, eğitimin kalitesini yükseltmek için sektörle işbirliği süreçlerine ağırlık vereceklerini belirtti.