Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü sektörle işbirliğini güçlendiriyor
13.10.2021 12:08

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü sektörle işbirliğini güçlendiriyor


Haber Üsküdar

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nün dış paydaşlarından FPA, Üsküdar İletişim’in TV Eğitim Stüdyosu’nda öğrencilerle buluştu.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, sektörle bağını güçlendirmek ve öğrencilerine daha fazla uygulama eğitimi fırsatı sunmak için başarılı markalar ile işbirliği çalışmalarına hız verdi. Uzun yıllardır yayıncılık sektöründe yer alan ve sektöre teknik altyapı desteği sunan FPA (File Production Advertisement), Üsküdar İletişim’in TV Eğitim Stüdyosunu ziyaret edip öğrencilerle buluştu. Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nün dış paydaşları arasında yer alan FPA’nın Genel Koordinatörü Dursun Eker ve Yönetmen Oğuz Ergen, öğrencilerin saha deneyimi kazanması için yürütülecek saha eğitimlerine dair bilgi verdi.

FPA ile gerçekleştirilen toplantıda Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Esennur Sirer, sektörün beklentilerine karşılık verebilecek ölçüde donanımlı öğrenciler yetiştirmek için saha deneyimi ve sektörle işbirliğine verdikleri önemin altını çizdi. Üsküdar İletişim’in TV Eğitim Stüdyosunu ziyaret eden FPA Genel Koordinatörü Dursun Eker ise toplantıya katılan öğrenciler ile sahada birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.