Üsküdar İletişim mezununun TikTok videosu viral oldu
10.04.2023 15:53

Üsküdar İletişim mezununun TikTok videosu viral oldu


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü mezunu Savaş Divit’in TikTok videosu viral oldu.

Mezun olduktan sonra İstanbul’da bir güzellik merkezinde çalışmaya başlayan Savaş Divit, TikTok hesabında da videolar paylaşmaya devam ediyor. Güzellik merkezinin camdan kapısına çarpanları konu alan TikTok videoları sosyal medyada viral hale gelince ve milyonlarca izlenmeye ulaşınca televizyon kanalları tarafından da haber yapılmaya başlandı.

Savaş Divit bu konuda şu açıklamayı yaptı: “Ne zaman ve nerede popüler olacağınız insanın aklının ucundan dahi geçmez. Ben öylesine bir video paylaştım ve video bir anda viral oldu, Arap dünyasında, yabancı ülkelerde ve Türkiye’de milyonlarca izlenmeye ulaştı, Show TV, Haber Global, Kanal 7 bu konuda haber yaptı. İçeriğinden bahsetmem gerekirse, çalıştığım yerde müşteriler kapıya sürekli kafalarını çarpıyordu, ben de bunların kamera arkalarını sosyal medyamda paylaştım ve bir anda videolar patladı ve arda arkası kesilmeyen beğeniler ve yorumlar almaya başladım, bir anda takipçi kitlem uçmaya başladı diyebilirim. Bu kapıya çarpanların içerisine ben de dahildim, hatta böyle bir iki hafta kapıya çarpan çocuk diye gezdiğim zamanları hatırlıyorum, çok komikti.”