Genç İletişimciler ödüllerini 16 Mart'ta törenle alacak
11.03.2021 13:53

Genç İletişimciler ödüllerini 16 Mart'ta törenle alacak


Haber Üsküdar

31. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması Ödül Töreni’ne ilişkin bilgiler belli oldu. 16 Mart Salı akşamı saat 20.00’de canlı olarak yayımlanacak ödül töreninde, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden finale kalan yedi öğrencinin de dereceleri açıklanacak.

İletişim alanında eğitim gören gençlerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı tarafından düzenlenen 31. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda finale kalan isimler, Ocak ayı içerisinde okullara gönderilen yazı ile açıklanmış ve törenin pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak yapılacağı bilgisi paylaşılmıştı. Aydın Doğan Vakfı tarafından yapılan son bilgilendirmeye göre, uzun bir eleme sürecinin ardından ödüle değer görülen projelerin dereceleri 16 Mart Salı akşamı saat 20.00’de belli olacak.

Törene, iletişim dünyasının duayenleri de katılacak

2019-2020 eğitim öğretim yılında yaptıkları projeler ile “yazılı dal”, “görsel dal”, “işitsel dal” ve “internet yayıncılığı” olmak üzere dört ana kategoride finale kalan öğrencilerin dereceleri, düzenlenecek olan ödül töreninde açıklanacak. Törene, iletişim dünyasının duayenleri arasında yer alan Ayşe Özek Karasu, Doğan Şentürk, Hakan Güldağ ve Jozi Zalma (Geveze) da katılacak. 16 Mart Salı akşamı saat 20.00’de başlayacak olan ödül töreni, www.canliyayin.com/genciletisimcilerodultoreni adresi üzerinden izlenebilecek.

Üsküdar İletişimli öğrenciler derecelerini öğrenecek

Türkiye’nin dört bir yanından projelerin yarıştığı 31. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda, Üsküdar İletişim’den yedi öğrenci de finale kalmayı başarmıştı. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden Ceyda Er, Dilber Dural, Emre Sertdemir, Merve Şişman, Nilay Soysev, Rozerin Özbay ve Zeynep Şahin, düzenlenecek ödül töreni ile derecelerini öğrenecek.