Üsküdar İletişim'den Ezgi Şen'in eserine başarı ödülü
18.11.2021 14:24

Üsküdar İletişim'den Ezgi Şen'in eserine başarı ödülü


Haber Üsküdar

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’nden Arş. Gör. Ezgi Şen’in çalışması, Genç Sanat: 7'nci Güncel Sanat Proje Yarışması’nda başarı ödülüne layık görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Genç Sanat: 7'nci Güncel Sanat Proje Yarışması’nda dereceye giren eserler Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde sergiye açıldı. Yarışmada başarı ödülüne layık görülen Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü’den Arş. Gör. Ezgi Şen’in ödülünü, törene katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy takdim etti. Ezgi Şen’in ödüle değer görülen eseri ‘İç Benlik’ adını taşıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2015 yılında genç sanatçıları desteklemek ve çağdaş sanat eserlerine olan ilgiyi arttırmak adına düzenlediği Güncel Sanat Proje Yarışması, Yunus Emre'nin vefatının 700. yıl dönümü dolayısıyla bu yıl "Bir Ben Vardır Bende, Benden İçeri" temasıyla düzenlendi. Yarışmada başarılı olan eser sahiplerinin ödüllendirildiği sergide konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sanatta güncel eğilimlerin yakalanabilmesi adına genç sanatçılara verilen desteğin altını çizerek dereceye giren sanatçıları tebrik etti.

Genç Sanat: 7'nci Güncel Sanat Proje Yarışması’nda dereceye giren eserler 26 Kasım 2021 tarihine kadar Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam edilecek.