Yeni Medya ve İletişim öğrencileri mezuniyet projelerini jüri önünde sundu
29.01.2024 12:03

Yeni Medya ve İletişim öğrencileri mezuniyet projelerini jüri önünde sundu


Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü son sınıf öğrencilerinin mezuniyet projesi sunumları gerçekleşti. Bölüm öğretim üyelerinden oluşan jüri önünde yapılan sunumlar 3 gün boyunca devam etti.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü son sınıf öğrencilerinin mezuniyet projeleri sunumları gerçekleşti. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yıldız Derya Birincioğlu Vural, Dr. Öğr. Üyesi Ceren Acun, Dr. Öğr. Üyesi Maria Pia Ester Cristaldi, Arş. Gör. Dr. Sadettin Demirel’den oluşan jüri önünde yapılan sunumlar, üyelerin bireysel değerlendirmelerinin ve proje notu belirlemelerinin ardından sona erdi. Projeler ve sunumları hakkında konuşan Doç. Dr. Yıldız Derya Birincioğlu Vural, “Öğrencilerimiz üç gün boyunca yaptıkları bu güzel işleri bizlere sundular. Bizler de yaptığımız değerlendirmelerle onlara teknik ve içerik konularında öneri ve eleştirilerde bulunduk. Projelerin bu şekilde sunulmasını oldukça faydalı buluyorum. Öğrenciler yaptıkları işlerin eleştirel bir değerlendirmesini görerek mezun oluyorlar ve sektörde karşılaşacakları sorunlara bu sayede daha hazırlıklı olabiliyorlar” dedi.

Youtube, podcast, film, fotoğraf ve internet sitesi içeriklerinden oluşan şu isimlerdeki projelerin sunumları gerçekleşti: İki Yaşam Arasında (Film), Nouvederive (Website), Roma İzleri (Youtube), Real Art Podcast, Trend Z (Website), Astrology & Soundland (Website), Sektör Dedikoduları (Podcast), Meslek Analizleri (Podcast), Sağlıklı Bir İlişki Nasıl Olur (Podcast), Sürdürülebilir Dünya Sohbetleri (Podcast), Aynen Kenks (Youtube), Müzecast (Youtube), Tarih Meraklıları (Youtube), Sembollerin Rehberliğinde (Podcast), Vitoria (Youtube Kanalı), Medya Toplumu (Website), Gamecast (Podcast), Türk Heredot (Youtube), Podcast Perisi (Podcast), Gençcast (Podcast), Şarkılı Yerden Yüksek (Podcast), Hız X Güç (Podcast), Fit Sohbetler (Podcast), Sokağın Yankısı (Youtube), Sektörel Sohbetler (Youtube), Galata Gazette (Website), Defans Hattı (Podcast), Belbir.com (Website), Başlangıç Noktası (Podcast), Hak İzi Haber (Website), My Digital (Podcast), Otur Bi Konuşalım (Podcast), Aramızda Kalsın (Podcast), Engelsiz (Youtube), İstanbul'da Nerelere Gidelim (Website), Deprem Bölgesinde Psikososyal Destek Çalışmaları (Foto Proje).